Wings and Wheels

Hei alle motorentusiaster!

24.-26. juni 2016 arrangeres det 17. Wings and Wheels i vakre omgivelser på Lunde flyplass i Lunde i Telemark. Wings and Wheels er et bil-, fly- og mc-treff og skiller seg fra et tradisjonelt treff da det omfatter alt av veteran- og hobbykjøretøy på både vinger og hjul. Amcar, mc, veterankjøretøy, sportsbiler og fly er velkommen til utstilling og å benytte seg av campingen på treffplassen.

I løpet av treffhelga kan du som besøkende og deltaker få med deg stor utstilling av frammøtte hobbykjøretøy, flyaktiviteter, kjøretøysbedømming, være med på flytur, høre livemusikk fra motorinteressens gullalder, stor 60-års markering av Troll bilen og være med på cruising m.m. Servering av mat og drikke foregår hele dagene og utover kveldene fra dineren. Alle aktivitetene bidrar til at det alltid er noe å beskue eller gjøre på Wings and Wheels!

Som arrangører av Wings and Wheels etterstreber vi til enhver tid å skape et attraktivt treff for våre besøkende og i 2016 vil det det være flere nyheter, en av disse er «nostalgigate». Dette er et område på treffplassen hvor det iscenesettes ulike motorrelaterte situasjoner fra en svunnen tid. Der vil man blant annet kunne oppleve innslag som; Grønt hjørne/militærleir-«M*A*S*H», 50-talls bensinstasjon, 50/60-talls bilverksted/workshop, retro camping, retrokledde mennesker, vintage klær og frisør, nostalgidragstere, tidsriktig servering og musikkinnslag. Cruisingen skal kjøres langs den velkjente Telemarkskanalen med mulighet for å ta en avstikker over «murane»(En del av den gamle ferdselsveien langs Telemarkskanalen), videre gjennom Lunde sentrum som alltid er fylt av ulike veterankjøretøyer og innslag fra lokalbefolkningen. I 1956 startet produksjonen av Norges eneste serieproduserte bil, Trollbilen i Lunde. 60-årsjubileet feires på Wings and Wheels med stort display av Trollbiler og Trollbåten! For å skape en mest mulig nostalgisk og tidsriktig stemning på og rundt Wings and Wheels håper vi så mange som mulig vil kjøre, kle seg og campe tidsriktig (1930 til 1970-tallet).

Vi som arrangører håper mange vil ta turen til Lunde i Telemark 24.-26. juni 2016 enten på dagstur eller overnatte på hobbykjøretøy campingen, for å være med på å skape tidenes treff! For mer informasjon og kontinuerlige oppdateringer se vår nettside eller facebookside («Wings & Wheels – Telemark»). Merk gjerne av treffet i deres terminlister og spre ordet! Vedlagt ligger plakaten til treffet, noen stemningsbilder fra de tidligere årene og link til en videosnutt.

Nettside: www.wingswheels.no
Facebookside: https://www.facebook.com/WWtelemark/?fref=ts
Film fra 2. august 2015 da Amcar og Amcar Norway Cruise besøkte Lunde sentrum og Street Cars Lunde:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o42vMAm7Src[/youtube]

Mvh
Arrangørklubbene; Nome flyklubb, Street Cars Lunde og Lunde MC-klubb